Despre Inghetata Elion

productie elion distributie elion

Inghetata Elion si-a inceput povestea de succes in anul 1991 la Constanta, acolo unde o familie de oameni pasionati de celebrul desert Italian a pus bazele unei micute afaceri. Pornind la drum cu o singura masina de inghetata si cu dorinta de a realiza un produs de cea mai buna calitatea, cu gust bun si textura fina, Elion a reusit rapid sa intre pe piata constanteana, dezvoltandu-se si castigand simpatia consumatorilor.

Punand foarte mult accent pe calitate, Elion a inceput sa se dezvolte, investind masiv in linia de productie si in angajarea de specialisti care sa supravegheze modul de pregatire a inghetatei. In perioada 1995-1996 a fost construita fabrica de inghetata Elion si au fost achizitionate utilajele necesare intregului proces de productie.

Dezvoltarea Elion a continuat intr-un mod sustinut si in perioada urmatoare. Pentru a promova si comercializa delicioasa inghetata Elion, firma a achizitionat spatii comerciale in zonele “fierbinti” ale orasului Constanta si ale statiunii Mamaia. In vederea asigurarii unor conditii optime de distributie si expunere a inghetateti Elion au fost facute investitii considerabile in masini si lazi frigorifice performante.

Sustinuta de tehnologia performanta, specialistii bine instruiti si logistica moderna, firma Elion a continuat sa se dezvolte in planul productiei de inghetata. Astfel ca, in decursul anilor de activitate Elion si-a diversificat foarte mult sortimentele de inghetata, realizand peste 50 de retete proprii, tipuri de inghetata Bio si un brand propriu de inghetata de lux, denumit Dolce e Gelato, nascut dintr-o colaborare de succes cu firma italiana Gelatis din localitatea Bari. Recent, Elion a lansat pe piata un sortiment de inghetata care se adreseaza unui segment de piata neabordat pana in prezent de producatorii autohtoni de inghetata. Este vorba despre inghetata fara zahar, denumita Inghetata "DIET".

Pe langa magazinele si punctele de comercializare proprii, inghetata produsa sub marca Elion poate fi achizitionata din lanturile de supermarket-uri Auchan, Metro si Real, precum si din magazinele alimentare din Constanta si din diferite zone ale tarii.

In prezent, Elion produce si comercializeaza inghetata pe bat, la cornet, la pahar si in caserole de diverse gramaje, rulade, torturi, toate avand forme de prezentare atractive.

Calitatea excelenta a inghetatei, munca si investitiile sustinute, au transformat Elion intr-un brand recunoscut pe piata constanteana a inghetatei. Cu toate acestea, Elion ramane in continuare o afacere de familie, ghidata de pasiune si de dorinta de a va oferi dumneavoastra, iubitorilor de inghetata, o experienta a gustului de neuitat. In continuare, ca si la inceput, echipa Elion acorda cea mai mare atentie modului in care se pot obtine si pastra gustul si textura inghetatei autentice. Va invitam sa gustati produsele Elion pentru a descoperi inghetata adevarata, densa, cremoasa si armoata!